Singing Bee

Asså visst programmet går ju på att sjunga texten rätt. men asså man måste la kunna sjunga lite.. Man kan bli döv att kolla på det programmet av hur vissa sjunger. Men man kan inte sluta kolla heller. för det e så himla kul att se på. Nu håller sambon på göra ordning varm vit choklad till oss. Vi ska prova nån ny grej. Kommer säkret bli mumsigt. Sen har vi vart ute me hundarna. Drog med hans bror ut och hans hundar så vi har haft massa galna hundar. Nu ligger våra hundar och sover.

Nu börjar singing bee igen. :)

Underbar middag

Nu har man käkat underbar middag. Ris med kebab biff och nån sås till.  Var gudomligt gott och sambon älskar min mat. Han skrattar åt mig för jag inte kan laga enkel mat. dvs pasta och en del saker man stekar. Har aldrig och kommer aldrig lyckats me det. Sen åt vi jordgubbsfromage till efterrätt. Men orkade inte äta upp allt så jag får spara det till singing bee sen. Nu är det dax att gå ut me hundarna så man förbränner lite fett :) Sen så ska man träna ena hunden lite när man kommer hem. Har ju snart utställning. Senare i sommar så är det ju världsutställning. Man e ju anmäld och har betalat så man får hoppas det går bra då.


vad kan man göra en söndag?

Sambon sitter och kollar på nån tråkig film och har tvättstuga. Nåt jag som tur slipper.  Ska la strax laga mat till oss och sen gå ut på promenad me hundarna. Man kanske ska anställa nån som går ut med dem på morgonen för det brukar vara tufft. Jobbar nätter så då är man hemma vid 4-5 tiden på morgonen. Men idag är man ledig för jag skulle egentligen träffa min hunds uppfödare men det blir inte av tydligen. Så det blir väl att lägga sig o soffan och glo på tv eller nåt sånt. vet ej riktigt eller så kanske man ska kolla på nån bra film.


Dags för mig att börja blogga då

Nu har jag kännt ett tag att jag ska börja blogga. Men jag har inte kommit på riktigt vad. Enligt många är jag inte som alla andra. För jag ser inte meningen me att bli full varje helg, byta partner för det är ny vecka. Jag har haft samma i snart 2års tid och jag har nog aldrig varit så här kär som jag är i honom. Vi är som dag och natt men jag kan inte hitta nån finare kille. Vi har vart sambo lite över 1års tid och har även två hundar, väntar troligtvis på en tredje oxå.

va lite för denna gången

RSS 2.0