Snart e denna månaden slut

jaa snart äntligen e denna månad slut o då e det inte långt kvar tills jag fyller år.  Men vad jag önskar mig de vet jag inte riktigt. Iofs pengar önskar mig sig alltid. Men sen vill jag ha nåt gulligt o personligt. men det som skulle passa bäst e ju ändå hundsaker. Mitt liv består ju ändå av hund så. Nu kom min kelgris o la sig för att bli kliad på magen. Det e de bästa hon vet just nu Dem andra springer runt i lgh o ja lever sitt liv, busar och har sig. Medans Juicy e min lugna dam..

Guten nacht

Nej nu säger jag god natt för min del. E vädligt trött. hade jobbat inatt sen vakna jag tidigt för att gå ut med hundarna o sedan gå o göra manikyr. Börjar bli mobbad för det. jag som förrut sket i mina naglar har nu gjort nagelförlägning  o sedan gjort manikyr. Efter jag hade haft mina naglar i en vecka o om 2v ska jag göra påfyllning på mina naglar.

Sen vart hos mitt ex o hämtat lite saker men har mkt kvar men innan årets slut så kommer allt vara borta. sen ska jag skicka ett papper till honom som han ska skriva på.

Nej nu e det hög tid att sova...  Hoppas mina kläder kommer imorgon som jag har beställt


jobb idag

Sitter och funderar på varför tiden går så sakta? Ska nämligen jobba idag o jag vill göra det nu så jag kan bara åka hem och sova sedan.
Sitter även o väntar på att min nya mobil ska komma den ska ju komma nu i veckan, Sen väntar jag på ett paket från ingelita.se Har beställt lite kläder därifrån som jag ska ha på mig när jag fyller år. Det är ju inte långt kvar nu tills att jag fyller år.
Sen även köpt en snygg mysdress färifrån som kan va bra att skutta omkring i när man e hemma, ska gå ut med hundarna. Ja ska ha en riktig liten myskväll.

Vissa av sakerna jag beställde försvann från hemsidan efter jag hade bestämt. Lite smått roligt..
Men nu ska jag sova en stund så jag orkar jobba ikväll.

Gratisbio

Jag tänkte nu göra lite reklam för gratisbio, som jag då tycker är världens bästa ställe att få saker ifrån. Går väldigt lätt att få poäng, samt så har dem massa roliga tävlingar
Bla så kan du vinna 500kr på nelly att shoppa för, en bärbar dator.

För poängen så kan få presentkort hos olika affär tex Gina tricot, glitter, Jc, Nelly. Det finns alltså Väldigt mkt affär att välja vart man vill ha sina presentkort.

Så gör som jag o bli medlem du oxå bara att klicka på bannern nedanför.




Söndag - myskväll

Ligger hemma o har det bra efter har jobbat i helgen o umgåtts med min darling. Har även gjort klart min fot som vart helt misslyckad från början. Han som gjorde den första gången har verkligen misslyckats totalt med mina tatueringar som han har gjort. Så nu är foten klar o sen ska jag göra om o göra klart den i nacken så den så ser bra ut.

Sov hemma hos min darling inatt. Riktigt mysigt att krypa ner tätt intill han. Han var ledig igår så han va ute o festa så mötte jag upp han sen efter jobbet. Han va ju lagom full så man fick sig ett gott skratt.


dags att kolla hur det går för maten. Ska äta riktigt god mat idag. Kyckling o pommes :D

Shopping till hundar?

Har blivit tillsagd att jag måste köpa någon tröja som mina hundar kan ha på landstället när dem åker dit på helgerna. Brukar inte vara så varmt där ute när dem kommer dit. Allt el är avstängt förrutom kylen o frysen.
Men har inte hittat nåt jag verkligen gillar. Visst det ska ju vara enkelt. dem ska bara ha det inomhus tills dem har fått upp värmen i huset. Mamma tycker dem behöver overall men det tycker jag känns onödigt. Räcker ju med tröja.

Fundera då på  dem här :

 

Fundera även på köpa nya matskålar men inte hittat några jag gillar. Så om du vet några snygga matskålar så är det bara att tipsa mig.

 

Bilden är tagen från http://spoileddog.jetshop.se/  världens bästa webshop. Hon som har denna har världens bästa service.


Sexy bitch

Jaa detta e då min ringsignal. den som oftast spelas i mina öron. Den som beskriver mig någolunda. O vet nog att flera som känner hålla med mig om detta


Samsung jet

Om två veckor får jag hem en samsung jet.  Ska bli riktigt skönt att byta telefon.
Här e en bild på min nya skönhet.

Har just nu en touchwiz som inte mår så bra längre. Men har ju haft den sen den kom ut.

Bara 2 veckor kvar. Får helt enkelt hålla ut.. Snart baby, snart baby...

 


Måndag morgon?

ja är det för en del medans det är natt för mig och ska snart gå och lägga mig. Första gången nu på flera dagar så ska jag sova själv. Har träffat en sådan underbar kille. Killen man verkligen drömmer om men som man inte tror att han finns. Men jag har verkligen lyckats hitta min drömkille. Det känns lite trist att inte får lägga sig brevid honom inatt nu när man har blivit lite van med det. Men det e bra att öva att vara ifrån varandra när han snart ska till Usa och spela. Han jobbar nämligen som DJ. Ett av hans jobb iaf. 

Ikväll så har man jobbat på kära underbara ducken igen. Spelat mot massa roliga gäster med det bästa var att jag spela mot en som har jobbat med detta men i las vegas. Det var det han sa iaf o om han nu har det så ska jag va stolt över mig själv. Det skulls vara väldigt coolt. Hade även en dealer från Betman idag. Sa åt han att komma o spela hos mig på Tisdag igen när jag jobbar där igen. Det är alltid kul att spela mot han. Han är så trevlig, glad. Alltså en riktig skön lirare att spela med. Från vissa andra som jobbar där

Nu blir det dags för en promenad med hundarna, försökte få med en polare men han verkar visst ligga o sova. Sen blir det sova för mg med om jag inte slår på någon bra film innan. Man kanske ska ha filmdag hela dagen imorgon. Är ju ledig från jobbet. Ligga hemma o mysa inte göra så mkt.

God natt allesammmans.

Städar

Jag är duktig idag. Leker värsta hemmafrun, fast jag är singel. Håller på storstädar i vardagsrummet. Även vart på Rusta o köpt mer rengöringsmedel. KOmmer blir så fint i vardagsrummet hemma.
Vet inte hur många ggr man har skurat golvet. Men det ska bli rent och fint. Men än är jag inte klar. Lyfter ut ganska mkt nu från vardagsrummet så jag kommer åt bättre.

Inatt kommer Söt till mig och sover. riktig underbar liten filur.  Sen ska vi till bromma imorgon till djuraffären där o handla hundmat sen ska man kolla om man hittar några snygga billiga matskålar. Dem jag har nu som är i rostfritt ska jag ta ut till landstället iställe. 

Fundera på ha riktigt storstädning i köket oxå så det blir rent o fint där med.

Ska snart hoppa in i duschen, ska till vetrinären med Juciy idag o kolla Patella på henne.


Det bara är så

En sån underbar låt. När jag hörde den första gången innan jag skulle fara till jobbet så började jag gråta.

Älskar texten till denna låt.


Meningen är väl att man ska gå av rätt?

Ja, det är vad jag iaf har hört för då slipper man gå så långt. Var helt i mina egna tankar på nattbussen hem så det slutade med att jag missa min hållplats och fick hoppa av hållplatsen efter. Så det blev extra promenad för mig idag.
Skönt att man hade en riktig vinterjacka på sig för det börjar bli väldigt kallt ute. Mina händer va lite kalla när man äntligen kom hem.

Sen har jag funderat på vad vitsen är med killar o ljuga egentligen. Dem är riktigt duktiga på det egentligen. Och värsta är att dem tror inte vi tjejer vet om att dem ljuger. Ljuger dem för att inte såra? Då borde dem egentligen borda tänka om. Lögner sårar mer än sanningen..

Ny vecka ny dag o det menas JOBB

Ligger här i sängen helt död men ska jobba om några timmar. Ska ju jobba på sådan underbart ställe som gör att man toklängtar till jobbet. Eller ja inte. Hade ju klarat mig rätt bra utan att jobba där.  Men det är kul att mobba gästerna där. E ju typ bara stammisar som hänger på det stället.

Sova? va e det för nåt

Ligger helt klarvaken efter att ha sovit några timmar. Kroppen tyckte det var dags att gå upp väldigt tidigt. Somna nångång vid halv 2. Och har nu vart ungefär vaken en timme.  Även hunnit gå ut på promenad med mina hundar som låg och sov. Det var ju inte så populärt tyckte dem.

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Var och spelade biljard med några kollegor sen gick vi ut o käkade. Då lyckades värkdens goaste unge att spilla ut en halv öl på mig. Hon e ju bara 5mån så man kan inte bli förbannad utan man sitter mest o skrattar åt det hela. Jag har försökt kidnappa med mig henne hem varje  gång.  Vi har träffats men har aldrig lyckats något bra.

Känner hur min klocka börjar ringa. Jag vill slå mig ner, skaffa familj men hittar ingen kille som skulle duga åt mig. För jag kommer aldrig göra mig av med mina hundar o killar verkar tro att chihuahua e något bög grej, så att dem måste spela coola o säga vilka råttor man har. Men slutar oftast med att dem sitter o klappar hundarna ändå.

Varför ha stor hund? Vad är det som e så macho med det hela. Sett hur många killar inte ha pli på sina hundar o de tycker de är så coola med sina hundar.

Nej nu ska jag försöka sova lite igen. Ska jobba idag vid halv 7 ( ja på kvällen dvs)  Bok ska med, glatt humör ska med. O självklart mig själv.

RSS 2.0