Nu är det inte långt kvar

japp ligger här och tar det lugnt. Snart fyller man ju år. Va o köpte lite godis. har haft värta film dagen idag. Legat o kollat på massa filmer. Och mer ska det bli. Ska bli riktigt nice att fylla år.. men idag har det vart en riktigt jobbig dag. Idag var det 3år sen farmor gick bort. O jag vaknade av att jag grät den dagen skulle jobba natt. o var beredd på att åka o jobba oxå. Va i sådan konstigt tillstånd. men jag tror att farmor visste att hon skulle dö några dagar innan, För hon frågade mamma så konstiga frågor om min present, Om det va tilräckligt mkt. om det inte var för lite. Ja såna grejer det brukar hon aldrig göra annars.

nee nu ska man nog fortsätta sitt film maraton.. se om det blir nåt spännande inatt..

Vilket pissväder

Ja det kan man ju lugnt säga att det e här i sthlm. Men det e ju inte så kallt. så man kan ju inte klaga.. rätt behagligt att gå ut. Ligger i sängen o pratar med en av entrevärdarna från jobbet.  O självklart så ligger man o lyssnar på underbar musik. Man blir ju sugen på att dansa.

Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag fyller år. endast 2 dagar o jag ska jobba inatt så tiden kommer gå ännu fortare. O folk garvar åt va jag önskar mig. Har nämligen börjat önska mig presentkort på Ikea men det e ju skitbra att ha. Finns så mkt jag ska köpa där senare. Orka liksom slänga ut massa pengar då kan man ju ta presentkort iställe.

Ska ju ha en till garderob därifrån som jag redan har. Serien har jag för mig att den hette PAX. Älskar nämligen min garderob jag har nu men den e för liten för mig. Behöver en större garderob för mina kläder.

Hade en riktig myskväll igår. Var ju först i fiskis o hämta min post o fick en påskrift angå kenneln. Exet ska ut ur MIN kennel. Sen var jag o hämta rek post från affären sen var det bara att åka till slussen, vänta på polaren som kommer från orminge, Åkte hem till o tog promenad med hundarna sen låg vi o kolla på termintor 2 och En djävulsk romans.


snart blir det att gå ner till affären o handla hem lite mat.

Livet e på väg mot rätt riktning

Håller på få ordning på mitt liv och det känns så skönt. ska snart åka ut till mitt ex hämta min post för sista gången.
sen ska jag prata med pappa om vi kan åka ut  hämta sista grejerna någon dag. Så allt det där blir ett avslutat kapitel. Har hämtat hem massor av saker. inte så mkt kvar.. 

Sen min älskade Hugo bor just nu hos morfar pga löp här hemma. Min lilla Prada börja bli en riktig stor flicka. Snart blir hon även 7mån. Tiden går så fort, Känns det var igår jag hämta hem henne Men snart haft henne i ett halvår.

Ligger iaf just nu o väntar på att pappa ska komma hem så jag kan åka ut till nacka. Sen får jag med mig besök hem, Ska ligga o kolla på film ikväll. Riktig liten myskväll ska det bli..

Kvällens bravader

Nu har man ätit middag, rättare sagt sushi, ordentlig middag enligt mig..  NU ska man göra sig klar för jobbet., sminka sig, fixa håret, hoppa i arbetskläder. Ja man måste ju se bra ut när man jobbar. Det vet ju alla. Jag har kommit på att killar som säger att dem itne e som alla andra e faktiskt just det. Om inte värre faktiskt. Träffa ju en kille som va helt underbar men visa sig vara en riktig skitstövel. haha tur att det aldrig blev nåt o han hållerredan på med en ny tjej. stackars henne säger jag. nu är det inte långt kvar tills olika saker sker. bla att jag fyller år, Ska bli jävligt niec. Sen blir det ju party i helgen med dem bästa..  Kläderna e inför skaffade. har ju min stylist...

nej dags att göra sig klar. kl e mkt nu..

bitch? jag?

Ja tydligen så e jag en för jag tog gästernas pengar igår. Jag e väl ingen bitch för det? Jag gjiorde ju bara mitt jobb.
Men annars hade jag riktig trevlig kväll på the bridge. Sista timmen satt jag o garva åt allt. Så en av gästerna frågade om jag var hög. Så jag frågade hans vän vad det va i vattnet han hade hämtat åt mig.O så börja dem garva åt mig. Saknar att jobba där redan, skulle hellre vilja jobba där idag än igår. men inte mkt att göra åt. Men fundera på ta en liten minisemester. E inte riktigt nöjd över mig själv o mina resultat på jobbet så jag vet knappt vad jag ska ta mg till längre. Jag verkligen avskyr att gå till jobbet. Jag brukade älska att gå till jobbet innan.
Ska se va min chef säger. Det är nog både för båda mig o företaget..

torsdag

Ligger här o myser med hundarna i sängen o lyssnar på musik, nu är det då inte långt kvar tills man fyller år. Längtar redan efter det. För första gången så längtar jag efter min födelsedag det har jag då inte gjort på 3år. Har alltid tyckt den har vart tragisk, ensamt. Ja såna saker. Men nu iår så blir det utgång med världens finaste människor, dansa ha kul. Så mkt drickande kommer det inte bli för min del. håller ju helst mig borta från alkohol. Ser ju hur människor blir varje gång jag jobbar..

Var och fixade mina naglar igår på american nails, så skönt att bo så nära dem. krypavstånd verkligen. Så man kan ju sticka in huvudet när nåt händer med ens naglar.  Snart får jag ett paket från ingelita. en till väldigt kort kjol o inte klagar jag.. Jag e bara nöjd. Snygga kläder på en snygg tjej e då inte fel.


Idag blir det jobb man har inte direkt lust att gå till jobbet,. vill bara krypa ner täcket med varmchoklad o glo på filmer.  Men vad ska man säga. Chefen älskar mig så vad gör man inte för pengar o för han. Haha, drömde om han för ett tag sen o berätta det för han o va jag hade drömt. Självklart börja han garva. Va händer? jo jag får jobba på det stället jag hade drömt om. Jag säger ju det. man ska berätta sina drömmar för chefen. Man vet inte hur det kan sluta.. Kan inte sluta illa iaf.

Mysdag

Ligger i sängen och myser med två av mina hundar i sängen. Jobbade igår och ickså mkt kommentarer. hade min stylist hos mig igår. Det e ju jobbigt att vara jag ibland. Det är inte lätt att vara snygg. En av vakterna som man inte brukar prata med kom o prata för första gången. Och han kom flera ggr. Lite småroligt, men det absolut bästa e att han inte kom på vad ja jobbade med först. Stod o snacka med han först i baren när ja hällde upp vatten åt mig.

Sen någon av gästerna tog bilder på mig igår.  Skulle vara kul o se hur man såg ut på dem.  Vad ska jag säga inte lätt att vara snygg o populär.

Vad händer idag då??  JO jobb ikväll på K15 eller vad dem nu har bytt namn till. Så snart ska jag börja göra ordning mig själv. Kan ju inte se ut som hej kom o hjälp mig liksom. Hoppas att alla får en trevlig kväll idag..

Hundtest.

Gjorde ett hundtest på internet  här vart resultatet

Dina svar i hundägar testet visar på att du är: Den ansvarsfulla hundägaren

Du är en person som går mycket upp i din hund. När du skaffade hund var du fullt medveten om att det var ett åtagande för åtminstone 10 år framöver och hunden ingår i alla dina planer och aktiviteter.

Du tycker att det är viktigt att veta så mycket som möjligt om din hund och du läser gärna facklitteratur om hundar och hundens psykologi. Därför förstår du också din hund väl och kan tillgodose alla dess behov.

Din hund förtjänar bara det allra bästa och du ser till att hunden mår bra genom att ge den sund och näringsrik hundmat och kompleterande vitaminer och mineraler. Att göra olika saker tillsammans med din hund är en stor del av din vardag och du lägger ner mycket tid och energi på att dressera den.

Det är tydligt att du och din hund är riktigt bra kompisar och din hund kan vara glad att ha dig till sin Husse eller Matte!

Shoppat

Ja fick ju hem mitt paket från ingelita.se idag o jag vart kär i alla mina kläder. sitter med min rosa mysdrss nu o pysslar lite med mina naglar.. Har ju fixat mina naglar så jag har ju rätt långa naglar nu för tiden. Ska göra gele påfyllning nästa vecka..  fixa dem lite så dem blir snygga. 

var tvungen att gå ner o fila till en nagel idag..  hade gått av en lite bit..  men nu ser det bra ut igen.
sen slutade med en liten shopping på gina tricot.

nu blir det middag sen mys

Inte alla som har en egen stylist

Jag har då gått o skaffat mig en egen stylist, inte lätt att vara jag..fyller ju år snart o måste vara snygg o het så jag o min stylist satt o pilla ihop nåt med håret o sminkningen som jag ska ha en av dagarna jag ska fira mig själv



sen så satt min stylist o lekte flumma med mobil o sen slutade med att jag tog en asnygg bild på henne


vissa e ju heta när dem flummar sig...

puss på dig snygging

Underbara måndag

Ligger här med värk i hela kroppen o kallsvettas. Skulle egentligen jobba idag men när jag var å väg till vetrinären med en av hundarna så var jag helt död. Kallsvettas o va inte allt för mysig. O jag har bara ont i kroppen, kan knappt resa mig. Så det blir en hemma kväll idag. Äta lite sushi o bara ta det lugnt o knappra ipren. Så jag kan börja funka som människa igen.

Sen va jag ju då på bästa personalefesten i söndags. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Personalen hos oss klagar på att vi aldrig har personalfester. Så vi har då börjat fixa det. Men tror det e någon som har lust. Dem tycker det e fel dag osv. Vi har på söndagar för då e det inte många ställen som vi har öppet. 2 i stan o några st i södertälje men inte så många. nej det funkar inte utan det ska va helg. Men hallå typ alla jobbar då. Så igår va vi bara 2st. Så vi gick o käkade sen gick vi till casinot o hade det trevligt..   vart lite extra pengar i kassan. Ingen av oss klagar...



RSS 2.0