Litet tips

plusikassan.se

Söndag - strålande väder

458246-8

Vaknade rätt sent idag hade jobbat natt så man kom hem rätt sent. satte mig vid solen hos sambon ute i solen och solade tillsammans med hundarna. Dem hade väldigt gott där ute i solen med massa vatten men tilly tyckte det va för varmt så vi gick ner till holmen till en lite strand och släppte tilly. hon va i vattnet först av alla o som en svans efter så kom juicy ner springande i vattnet. Men hon flög hon ganska fort igen. Sen grillade vi fläskfile på kvällen och åt det tillsammans me pommes

Strålande dag

458246-6


Så här kan det se ut när man går ner till vattnet med hundarna. Dem står och kollar ut mot tilly som simmar runt i vattnet och har det gott.

Underbar dag

Idag tog vi en promenad me hundarna. Tränade juicy lite inför utställningarna som kommer snart. Bara en månad kvar innan hon gör debut i ringen.  Och om två månader så är världsutställningen som jag och hugo ska ställa upp i. Får hoppas det går bra då.  får träna lite mer på att stå på bord. och måste lära juicy att visa tänderna. hon vill ju bara bitas när man ska kolla på dem. Inte bra i utställningsyfte. Hon har även hunnit bli 3mån gammal.  Börjar bli en stor flicka.

Nu ska jag göra mig klart för jobbet. får hoppas det blir bättre på jobbet än va det vart igår. Hade inget att göra så vi stängde stället tidigare än vad det va tänkt. Men jag kom hem snabbare.

RSS 2.0