Överlycklig

Va inne på skk och kolla om min nya hund registering har kommit. Har hållt koll i en vecka nu. och nu har den äntligen kommit in.  idag så blir hon 7v gammal =) Längtar tills jag får hem mitt lilla monster.

Va och hälsade på i måndags och gosa lite me valparna. Gud va hon har vuxit. Vi vägde henne och då vägde hon nästa 900g. Var inte långt ifrån. Hoppas hon väger 950-1000g när jag hämtar henne. När jag har hämtat hem henne så kommer det bild på alla mina hundar. :)

Snön

jaa vart kom snön ifrån?
när jag var på väg till jobbet vid 19 tiden så snöade. Och när jag skulle hem från jobbet så snöade fortfarande kan snön inte ta en paus. Orkar verkligen inte med snön nu. Jag fryser så lätt av mig ovasett hur mkt kläder jag har på mig så fryser jag.

Borde strax gå och sova. ska städa hela lgh imorron. Sen ska sambon tvätta. Så vi kommer få det rätt snyggt här hemma igen. Måste göra klart tills juicy kommer hem. Ska nog åka o hälsa på henne i helgen. Måste bara ringa hennes uppfödare.

Idag (torsdag) så blir hon 4v. så hon börjar bli roligare att umgås me. Det är skönt att kunna följa sin hund från den föddes.

Nu med att snön kom så vart mina andra två hundar glada. hoppar och skuttar i snön.  Det kommer sluta me att jag har en liten snöboll här hemma sen.

Lycklig

458246-1




har suttit och kollat på bilderna jag tog igår på min blivande hund. En liten chihuahua tik får jag hem i april :)
har träffat henne två ggr nu och varje gång så känns det som man vill börja gråta lite pga lycka hon e så underbar. väldigt speciell liten dam.  tror hon kommer sluta ungefär i min andra chihuahua strl runt 2,5kg. Det är ju helt ok. Tror det kommer gå jättebra mellan mina tre...

om 5veckor får jag hem denna lilla dam


RSS 2.0